Mircea Lucescu, replică acidă după criticile lui Anghel Iordănescu: „Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora”

Mircea Lucescu, replică acidă după criticile lui Anghel Iordănescu: „Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora
Mircea Lucescu / Foto: Hepta.ro

Mircea Lucescu i-a răspuns lui Anghel Iordănescu, după ce „Tata Puiu” l-a criticat pe antrenorul lui Dinamo Kiev, carel-a propus la naționala României pe italianul Marco Rossi, selecționerul Ungariei.

„Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie.

Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit (n.r. – întrebat despre reacţia lui Anghel Iordănescu). Acum urmează cantonamentul, la început doar cu jucătorii tineri, să văd ce valoareau. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Şahtior”, a declarat Mircea Lucescu, pe aeroport.

Lucescu l-a avut pe Rossi jucător, pe vremea când antrena Brescia.

Mircea Lucescu, criticat de către Anghel Iordănescu

Propunerea unui străin pe banca echipei naționale a României l-a nemulțumit pe Anghel Iordănescu.

„Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Şi chiar nu mă aşteptam la el să facă o asemenea afirmaţie. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reuşi să facă cu naţionala… Cum poate să garanteze că va reuşi ce a făcut acolo?”, a declarat Iordănescu pentru DigiSport.

În opinia lui Iordănescu, România are nevoie de Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu sau Cosmin Olăroiu.