Mirel Rădoi a fost suspendat două etape după ce a făcut un adversar gay

Mirel Rădoi a fost suspendat două etape după ce a făcut un adversar gay
FotoŞ dreamstime.com

Jucătorul lui Al Hilal a fost suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină după ce a afirmat despre un adversar că îi plac mai mult bărbaţiii. Situaţia putea fi mult mai gravă, deoarece în Islam sunt chiar pedepse cu moartea pentru astfel de gesturi.

În timpul unui meci, în urma unor neîntelegeri pe teren,Rădoi a spus despre un adversar că „poate îi plac mai mult bărbaţii”, iar jucătorul în cauză l-a dat în judecată.

„Asta este răspunsul meu pentru el. Îl voi face să regrete ce a spus despre mine. M-a jignit.”, a declarat  jucătorul Abdul Ghani de la Al Nassr.

Jucătorul român a ameninţat că dacă va fi suspendat, îşi va rupe contractual pe care îl are cu Al Hilal.

În timpul meciului, Rădoi a fost ţinta intrărilor violente, iar la finalul meciului a declarat: „A fost un meci bun pentru noi şi pentru suporteri. Astăzi a câştigat echipa care a meritat. Am ratat lovitura de la 11 metri pentru că nu am fost 100% concentrat. M-am accidentat, dar aşa mi se intampla de fiecare dată când jucăm cu Al Nasr. Fundaşul de pe partea stângă îmi face mereu probleme. Cred că are ceva cu mine. Poate că lui ii plac bărbaţii, nu femeile”.

Mirel Rădoi, suspendat două etape

 

Urmăriți B1TV.ro și pe