Mirel Rădoi își așteaptă copiii să dea testul împreună. Fotbaliștii din Liga 1 au dat BAC-ul. Au trecut fotbaliștii peste examenul maturității?

Mirel Rădoi își așteaptă copiii să dea testul împreună. Fotbaliștii din Liga 1 au dat BAC-ul. Au trecut fotbaliștii peste examenul maturității?
Foto: evz.ro

Marți s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, iar unii dintre fotbaliștii români au fost nevoiți să dea piept cu examenul maturității.

Unul dintre aceștia este Mirel Rădoi, cel care trebuia să dea acest examen de mulți ani.

Mirel Rădoi, în vârstă de 35 de ani, nu s-a prezentat nici în acest an pentru susținerea examenului.

Cum anul trecut era antrenorul Stelei, fiind în cantonament cu echipa în această perioadă, stelistul a lăsat situația Bacalaureatului pentru anul acesta, când, surpriză, din nou nu s-a prezentat.

El nu este singurul, dinamoviștii Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu și steliștii Robert Vîlceanu, Valentin Cojocaru, nu au dat nici ei testul.

Jucători mai curajoși, portarul Viitorului, Alexandru Buzbuchi, a mers la examen, pe care l-a și luat cu o modestă notă 6,20. Răzvan Marin, a trecut și el probele la limită, cu 6,10, potrivit GSP.

Un alt jucător, George Mareș, ultima oară la Petrolul, a promovat examenul cu 7,43, el terminând liceul cu specializarea "coafor-stilist".

Și stelistul Junior Măcriș a scăpat de emoții, luând examenul cu 6.30.

O surpriză plăcută este fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Gigi Mititelu, fost fotbalist în Liga a 2-a la FC U Craiova, promovând examenul cu nota 9,53.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului