Mod incredibil de a sărbători câștigarea titlului în Spania: Alvaro Morato s-a năpustit asupra bodyguardului și l-a pus la pământ (VIDEO)

Mod incredibil de a sărbători câștigarea titlului în Spania: Alvaro Morato s-a năpustit asupra bodyguardului și l-a pus la pământ (VIDEO)

Real Madrid a câștigat duminică seară titlul în Spania după o victorie cu 2-0 în deplasare la Malaga. Succesul a fost îndelung sărbătorit de către jucătorii formației madrilene împreună cu fanii.

Alvaro Morata, atacantul care a avut o contribuție importantă la titlu prin cele 15 goluri marcate pentru Real în campionat, a avut însă un mod unicat de a sărbători. Acesta a profitat de podeaua lustruită și a intrat ”la rupere” la unul dintre membrii staff-ului responsabil cu securitatea, scrie Digisport.

Totul s-a petrecut sub privirea Marcelo, Ronaldo și Isco care au fost martori și s-au amuzat teribil de gestul colegului lor.

Acum rămâne de urmărit cum va alege atacantul spaniol să sărbătorească dacă pe 3 iunie Real Madrid va reuși să câștige și trofeul Ligii Campionilor în finala disputată la Cardiff cu Juventus Torino.

Mod incredibil de a sărbători câștigarea titlului în Spania: Alvaro Morato s-a năpustit asupra bodyguardului și l-a pus la pământ

#DIRECT_ONE_yphg78#

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului