Moment emoționant în Premier League. Fanii lui Liverpool și ai lui United au fost alături de Cristiano Ronaldo

Moment emoționant în Premier League. Fanii lui Liverpool și ai lui United au fost alături de Cristiano Ronaldo
Moment emoționant în Premier League. Fanii lui Liverpool și ai lui United au fost alături de Cristiano Ronaldo. Sursa Foto: Twitter/ Captură Video: @backagain

Fanii lui Liverpool au fost alături de suferința lui Cristiano Ronaldo, iar în minutul 7, întreg stadionul a aplaudat la scenă deschidă timp de un minut, ca un gest de consolare în memoria fiului său.

Luni, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au oferit o veste cutremurătoare. Unul dintre gemenii pe care îi așteptau a murit în timpul nașterii, motiv pentru care fotbalistul portughez nu a făcut parte din lotul lui Manchester United pentru deplasarea de la Liverpool.

Moment emoționant în Premier League

Deși nu a fost prezent pe Anfield Road, gândurile oamenilor au mers către el și familia lui. Jucătorii au pășit pe gazon cu banderole negre, iar în minutul 7, fani ai lui Liverpool și ai lui United s-au ridicat în picioare și a aplaudat.

Manchester United s-a deplasat pe terenul lui Liverpool în runda 33 din Premier League. „Diavolii roșii” nu au putut conta pe Cristiano Ronaldo pentru acest duel. Superstarul portughez a trăit o tragedie pe 18 aprilie, când fiul i-a murit la naștere și a fost învoit de Ralf Rangnick.

Din păcate pentru Ronaldo, momentul a fost umbrit de reușita lui Luis Diaz. Extrema columbiană a marcat în minutul 5, după ce a fost servit ideal de Mohamed Salah în fața porții.

Veste tragică pentru Cristiano Ronaldo

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au transmis fotbalistul prin intermediul rețelelor de socializare.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior de 11 ani și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:20 - Argentina, devenită „noul Miami” al rușilor: zilnic vin cel puțin 30 de femei însărcinate și bogate pentru a naște. De ce se întâmplă asta
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie