Moment uluitor la Australian Open cu Danielle Collins, finalistă a ediției din 2022. Sportiva din SUA credea că a câștigat, dar meciul nu se încheiase: „Cum? Ce?”

Moment uluitor la Australian Open cu Danielle Collins, finalistă a ediției din 2022. Sportiva din SUA credea că a câștigat, dar meciul nu se încheiase: „Cum? Ce?”
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Rob Prange/Dppi

Danielle Rose Collins (11 WTA, 29 de ani) a învins-o pe Karolina Muchova (113 WTA, 26 de ani) și s-a calificat în turul III de la Australian Open, însă a fost protagonista unui moment hilar spre finalul partidei, când a uitat o regulă specifică turneelor de Grand Slam.

Danielle Collins credea că a câștigat, dar meciul nu se încheiase

Confruntarea a fost extrem de echilibrată și au împins setul decisiv în tiebreak, iar tenismena din SUA a reușit să ajungă la 7-3 și credea că totul s-a încheiat, așa că a mers spre fileu pentru a da mâna cu adversara, însă a fost informată de arbitru că meciul nu s-a terminat, potrivit Digisport.ro.

Cel mai probabil, Danielle Rose Collins, fost număr 7 mondial, a uitat că în cazul turneelor de Grand Slam tiebreak-ul din decisiv este câștigat de prima tenismenă care ajunge la 10, nu la 7.

„Danielle, 10 puncte. E tiebreak până la 10 puncte”, i-a transmis arbitrul, însă Collins dădea în continuare semne că nu înțelege ce se întâmplă: „Cum? Ce?”. „Se joacă până la 10, Danielle”, i-a repetat arbitrul de scaun.

După câteva momente de uluire, Danielle Collins a înțeles gafa comisă și a zâmbit.

În cele din urmă, sportiva americană a închis tiebreak-ul la 10-6 și și-a asigurat calificarea în turul III de la Australian Open, turneu la care juca finala în 2022. Collins a ajuns în turul III și la ediția din 2019, când s-a oprit în semifinale, dar nu a reușit să câștige competiția niciodată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”