Momente de groază pentru tenismenul Grigor Dimitrov, infectat cu noul coronavirus: „Am cedat total”

Momente de groază pentru tenismenul Grigor Dimitrov, infectat cu noul coronavirus: „Am cedat total

Jucătorul de tenis Grigor Dimitrov a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu câteva săptămâni. Tenismenul a povestit momentele grele prin care a trecut în această perioadă.

Virusul nu a avut milă cu sportivul în vârstă de 29 de ani, infectat la Adria Tour, competiția organizată de către Novak Djokovic.

„Cred că încă nu mi-e ușor să mă recuperez. Virusul a fost agresiv cu mine. Am stat în casă cam o lună. Nu respiram bine, nu mă simțeam bine, eram obosit. Am avut toate simptomele. Nu aveam gust, miros, tot ce se poate imagina.

Pur și simplu nu poți să știi. Într-o zi m-am simțit foarte bine și am avut 4 ore de odihnă, dar apoi, brusc, pur și simplu am cedat total, m-am culcat sau doar m-am odihnit”, a povestit Dimitrov.

Grigor Dimitrov: „Este inevitabil să nu-ți treacă gânduri negre prin cap”

Întrebat dacă nu-și face griji că starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți, Dimitrov a răspuns:

„Bineînțeles. Ești singur 20 de zile, 24 de ore din 24. Poți să faci calcule: am stat în jur de 500 de ore singur. Nu contează cât de puternic ești. Ca persoană, ca sportiv sau ca orice, cred că este inevitabil să nu-ți treacă gânduri negre prin cap.

Nu ar trebui să subestimăm puterea mentală pe care fiecare o simte. E ceva real. Dacă suntem precauți și toată lumea e în siguranță, atunci lucrurile se vor îmbunătăți repede”, a punctat bulgarul.

Ultima oră