Momente grele pentru principalul marcator străin din istoria fotbalului românesc. Eric: Există posibilitatea să îmi fie amputat piciorul

Momente grele pentru principalul marcator străin din istoria fotbalului românesc. Eric: Există posibilitatea să îmi fie amputat piciorul
Eric De Oliveira este fotbalistul străin cu cele mai multe goluri marcate în istoria campionatului românesc. Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Eric de Oliveira (37 de ani), principalul marcator străin din istoria campionatului românesc, a declarat într-un interviu pentru GSP că a intrat în depresie când a aflat că nu va mai putea să joace fotbal, precum și că există posibilitatea să îi fie amputat piciorul stâng dacă situația se agravează în perioada următoare.

Eric spune că a intrat în depresie

Au trecut aproape doi de la ultimul său meci, iar Eric se află în prezent la Mediaș și spune că a intrat în depresie din cauza modului în care s-a lăsat de fotbal.

„Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!”, spune brazilianul.

Eric a explicat că familia a fost pilonul său „principal” în această perioadă și că soția sa „a suferit foarte mult.

„- Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e”, a adăugat el.

Întrebat care este riscul principal în acest moment, Eric a spus: „Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă, există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”.

Pe de altă parte, Eric consideră că depresia prin care trece este „din cauza fotbalului 100%”: „Eu eram Eric, cel mai mare străin din istoria României, și dintr-o dată s-a terminat totul. Nu mai puteam să dau în minge, să fac ceea ce iubesc! Nu pot să mă uit la videourile mele, nu pot să mă uit la meciurile mele. Nu am stare…”.

Urmăriți B1TV.ro și pe