Momentul arestării jucătorului de golf Tiger Woods a fost făcut public de poliție (VIDEO)

Momentul arestării jucătorului de golf Tiger Woods a fost făcut public de poliție (VIDEO)
Foto: DW Sports

Înregistrarea cu momentul în care celebrul jucător de golf, Tiger Woods a fost arestat a fost făcută public de poliția din Florida, potrivit Știri pe Surse.

Momentul arestării lui jucătorului de golf Tiger Woods a fost făcut public de poliție

#DIRECT_ONE_283xjb#

În imagini se poate observa cum sportivul apare adormit la volanul mașinii sale și abea se poate ține pe picioare.

Woods este pus de un polițist să meargă în linie dreaptă, și nu doar că nu reușește acest lucru dar nici echilibrul nu poate să și-l țină prea mult.

Sportivul a fost acuzat că a condus mașina sub influența băuturilor alcoolice, dar testele au arătat că nu a făcut asta.

Legendarul jucător de golf a precizat că a fost vorba de "o reacție neașteptată la medicamentele prescrise".

Tags:
Ultima oră
07:31 - Prețurile au explodat în 2021. Scumpiri cu peste 30% la alimente
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)