"Motivul deciziei este situația politică". Fotbalul din Turcia, afectat de situația teribilă din țară. Golgheterul din campionatul Turciei părăsește Beșiktaș

"Motivul deciziei este situația politică". Fotbalul din Turcia, afectat de situația teribilă din țară. Golgheterul din campionatul Turciei părăsește Beșiktaș
foto: facebook.com

Mario Gomez, golgheterul din campionatul Turciei, a decis să părăsească clubul Beşiktaş Istanbul din cauza „situaţiei politice” din Turcia.

Se pare că fotbalul turc va fi afectat după tentativa de lovitură de stat din Turcia, informează Digi 24.

În timp ce numeroase vedete au ajuns în Campionatul turc în ultimele sezoane, posibilitatea acestora de a face un pas înapoi este mare.

Atacantul internaţional german Mario Gomez, împrumutat de Fiorentina la Beşiktaş Istanbul pentru două sezoane, vara trecută, a decis să părăsească Turcia, din cauza „situaţiei politice”.

"Motivul deciziei este situația politică". Fotbalul din Turcia, afectat de situația teribilă din țară. Golgheterul din campionatul Turciei părăsește Beșiktaș

„A fost o decizie dificilă, la care m-am gândit mult. Trebuie să vă spun, suporterii ai lui Beșiktaș, că e foarte greu pentru mine să nu mai joc pentru acest frumos club în fața voastră, a unor fani minunați. Motivul deciziei este situația politică. Nu sunt alte motive care m-au îndemnat să iau această decizie. E din cauza evenimentelor teribile care au avut loc în ultimele zile. Sper să înțelegeți. Sper că aceste neînțelegeri politice se vor rezolva într-o manieră pașnică cât mai curând posibil. Atunci voi vrea să joc din nou pentru Beșiktaș. Clubul și țara mi-au devenit dragi în ultimul an. Sper să vă revăd în curând”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Atacantul în vârstă de 31 ani a fost golgheterul campionatului de fotbal al Turciei în sezonul trecut, cu 26 de goluri marcate.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)