Motivul pentru care Emma Răducanu se retrage de la Transylvania Open: „Singura soluţie este recuperarea”

Motivul pentru care Emma Răducanu se retrage de la Transylvania Open: Singura soluţie este recuperarea
Foto: Hepta/DPA Images / Scott Stuart.

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu, numărul 67 mondial, a anunţat, joi, că trebuie să se retragă de la ediţia 2022 a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250) din cauza unei accidentări, potrivit unui comunicat publicat de organizatori, informează agerpres.

Emma Răducanu a suferit o accidentare

Potrivit sursei citate, Emma Răducanu, care a jucat în această săptămână la turneul de la Ostrava, a suferit o accidentare la încheietura unei mâini şi e nevoită să-şi încheie sezonul prematur.

În vârstă de 19 ani, campioana de la US Open din 2021 primise un wild card de la organizatorii Transylvania Open.

Emma a fost printre cele mai apreciate prezenţa la turneul de la Cluj-Napoca în 2021, când a ajuns până în sferturile de finală şi s-a simţit foarte bine în Ardeal, spunând în mai multe rânduri că şi-a dorit mult să lase o impresie cât mai frumoasă, chiar dacă turneul a trebuit să se joace fără spectatori.

Transylvania Open 2022 începe sâmbătă

„Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediţie Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informaţie de curând. Ştim că mulţi fani îşi doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini româneşti, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experienţă. Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situaţii singura soluţie este recuperarea.

Noi îi dorim Emmei multă sănătate şi să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne aşteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracţie la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, a spus directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.

Transylvania Open 2022 începe sâmbătă, cu meciurile din calificări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”