Multiplă campioană din România și-a anunțat retragerea după ce a picat un control anti-doping

Multiplă campioană din România și-a anunțat retragerea după ce a picat un control anti-doping
Sursa: Newsbv

Alexandra Dobrin, campioană națională în România, dar și în Franța la înot, s-a retras din circuit, anunțul fiind făcut pe pagina sa de Facebook. Sportiva picase un control anti-doping.

Dobrin era legitimată la Corona Brașov. A luat decizia după ce ar fi fost depistată pozitiv după Campionatele Naționale în bazin scurt, competiție ce s-a desfășurat la Otopeni, în noiembrie 2022.

„Bye, competitive swimming. Un capitol minunat se încheie, altul așteaptă să fie descoperit. De pe marginea bazinului. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături și ați făcut posibile performanțele mele”, este mesajul Alexandrei.

Alexandra Dobrin este acum suspendată provizoriu. Cazul va ajunge la Comisia de Audiere, dar paote continua la Comisia de Apel și la Curtea de Arbitraj Sportiv.

La Corona Brașov s-au mai înregistrat cazuri de dopaj, dar cel mai răsunător în prezent, din sportul românesc, este cel al Simonei Halep, sportiva din Constanța fiind  depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022, potrivit newsbv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe