Nadal, în formă MAXIMĂ! L-a ZDROBIT pe Djokovic în semifinalele de la Madrid! A fost prima VICTORIE a lui Rafa din ultimii trei ani

Nadal, în formă MAXIMĂ! L-a ZDROBIT pe Djokovic în semifinalele de la Madrid! A fost prima VICTORIE a lui Rafa din ultimii trei ani
Foto: Sky Sports

Victorie importantă pentru spaniolul Rafael Nadal în semifinalele Masters-ului de la Madrid. După șapte confruntări directe consecutive câștigate de Novak Djokovic, Nadal produce surpriza și îl elimină pe sârb, chiar în duelul cu numărul 50 dintre ei, potrivitdigisport.ro.

Tenismenul s-a impus fără probleme, scor 6-2, 6-4, într-o oră și 38 de minute, în semifinalele Masters-ului de la Madrid. Următorul meci al lui Nadal va fi duminică, în ultimul act, unde îl va întâlni pe învingătorul partidei Dominic Thiem – Pablo Cuevas.

Nadal va juca pentru a opta oară finala la Madrid Open, turneu pe care l-a câștigat de patru ori.

El nu a mai câștigat în faţa lui Djokovic încă din 2014, din finala de la Roland Garros. În semifinala de la Madrid, spaniolul a cedat doar două game-uri în setul inaugural. Sub privirile lui Cistiano Ronaldo, Raul Gonzalez şi ale Nadiei Comăneci, sârbul a făcut încercări disperate să revină în meci, când a întors rezultatul de la 0-2.

Spaniolul, cotat cu şansa a patra la câştigarea trofeului, a fost în formă maximă. A reuşit imediat rebreak-ul şi s-a impus cu 6-4, după ce a fructificat a treia minge de meci.

Chiar și după această înfrângere, Djokovic rămâne în avantaj, în fața lui Nadal, atunci când vine vorba despre confruntările directe, 26-24.