LOVITURĂ DE IMAGINE pentru un club din liga a 3-a! Nicolas Anelka va da lovitura de începere în ultimul meci al anului

LOVITURĂ DE IMAGINE pentru un club din liga a 3-a! Nicolas Anelka va da lovitura de începere în ultimul meci al anului

Deși sună surprinzător, Nicolas Anelka vine în România pentru a da lovitura de începere la un meci de liga a 3-a. Foresta Suceava este echipa care va avea onoarea de a-l găzdui pe fostul campion european și câștigător de Champions League, Nicholas Anelka, la meciul pe care echipa îl va disputa în compania Bucovinei Rădăuți, pe 30 noiembrie.

„Ne bucură faptul că, la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important, alături de echipă noastră, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanţi din lume. Considerăm că prezenţa domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean şi ne bucură faptul că a ales să răspundă afirmativ invitaţiei noastre. Sperăm ca aceasta să nu fie singura vizită, întrucât vom purta discuţii legate şi de alte proiecte”, a declarat preşedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, pentru Obiectiv de Suceava.

Anelka, jucător cu un CV impresionant, a acceptat invitația de a veni la Suceava, dat fiindcă este prieten cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (2001-2002), precum și la Mumbai City (2015).

În cariera sa, jucătorul francez a trecut pe la echipe de pe prima scenă a fotbalului internațional, precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea și Juventus.

Nicolas Anelka nu duce lipsă de trofee. Starul francez a câștigat titlul continental suprem cu naționala Franței (2000), pentru care a marcat 14 goluri în 69 de meciuri, dar și Liga Campionilor cu Real Madrid (2000).

Foresta Suceava ocupă poziția a 5-a în prima serie a ligii a 3-a, cu 21 de puncte înregistrate, la 14 lungimi distanță de liderul Gloria Buzău, pe terenul căreia se va deplasa sâmbătă, pentru meciul din următoarea etapă.