Novak Djokovic, moment emoționant după victoria de la Australian Open. Sârbul i-a cântat la mulți ani mamei lui alături de un întreg stadion (VIDEO)

Novak Djokovic, moment emoționant după victoria de la Australian Open. Sârbul i-a cântat la mulți ani mamei lui alături de un întreg stadion (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ Twitter

Jucătorul de tenis Novak Djokovic i-a cântat la mulți ani mamei lui alături de un întreg stadion. Momentul emoționat a avut loc în timpul interviului de pe teren, după victoria obținută în fața lui Andrey Rublev la Australian Open, potrivit antena3.ro.

Djokovic a cântat pe teren după victoria de la Australian Open

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Australian Open, după o victorie fără dubii în fața rusului Andrey Rublev, învingându-l cu scorul 6-1, 6-2, 6-4.

Întrebat într-un interviu acordat pe teren când a jucat prima semifinală de Grand Slam a carierei, tenismenul a răspuns: „Cred că la US Open 2007 a fost cu mult timp în urmă. Am câștigat acea semifinală, dar în ultimul act am pierdut în fața lui Roger Federer.

Haideți să îl aplaudăm pe Roger Federer, oameni buni. L-am văzut la Fashion Week. Îl salut pe el și pe familia lui. În câțiva ani o să ne vedem la schi”.

De asemenea, la finalul partidei cu Rublev, sârbul a avut un moment special și i-a cântat la mulți ani mamei sale, care marți a împlinit 59 de ani, iar publicul l-a acompaniat.

Aceasta s-a aflat în tribunele Arenei Rod Laver, fiind profund impresionată de gestul fiului ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe