O sportivă în vârstă de 19 ani a fost atacată cu motocoasa în Bușteni

O sportivă în vârstă de 19 ani a fost atacată cu motocoasa în Bușteni
foto simbol: Pixabay

O tânără în vârstă de 19 ani, care se afla într-un cantonament la Bușteni, a fost atacată luni seară cu o motocoasă de un individ beat și a fost la un pas de a-și pierde brațul drept.

O sportivă a fost atacată cu motocoasa în Bușteni de un individ în stare de ebrietate

Sportivii unui club de box buzoian finalizaseră un cantonament la Bușteni, la care au participat 15 băieți și fete, majoritatea minori, și ieșiseră să se plimbe prin stațiune luni seară, în jurul orei 20. Tinerii se odihneau pe o bancă în fața unui supermarket, când trei localnici în stare de ebrietate, cu bidoane de bere asupra lor, s-au apropiat de ei, potrivit stirilekanald.ro.

Bianca, una dintre pugiliste, i-a atenționat pe cei trei indivizi să nu se apropie de grup, însă unul dintre aceștia, în stare de ebrietate accentuată, a pus mâna pe o motocoasă și a început să lanseze amenințări.

Fata s-a luptat cu bărbatul care amenința grupul, astfel că s-a ales cu o tăietură la mâna dreaptă. În ajutorul Biancăi sărise o colegă, dar aceasta a leșinat pe fondul unui atac de panică.

,,Ştiu că a sărit să mă ajute Nicoleta, o colegă, însă la un moment dat am îmbrâncit-o şi pe ea ca să nu fie atinsă de motocositoare. Pe mine mă tăiase deja şi la mână, şi un pic la spate”, a povestit Bianca.

Mai mulți adulți au intervenit și au pus capăt conflictului, iar o localnică a sunat la 112. Bianca a fost dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar nu a fost nevoie de spitalizare.

Ea spune că s-a gândit la siguranța colegilor, mulți dintre ei având vârste de 14 sau 15 ani.

,,Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrula de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, a transmis IPJ Prahova.

Ultima oră
14:53 - Fraudă în numele Enel. Dacă și tu ai fost sunat de către necunoscuți pentru a schimba brusc furnizorul de gaze e posibil să fi luat o mare țeapă. Sute de români au fost păgubiți
14:32 - David Popovici, premiat de Ministerul Educației: „Aș vrea să profit de imaginea și de valul pe care l-am creat, să inspir cât mai mulți copii să se apuce de sport”
14:15 - Miniștrii de externe ai României și Marii Britanii, scrisoare către Președintele Consiliului de Securitate al ONU pe tema atacului împotriva vasului „Mercer Street”
13:56 - Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
13:56 - Cristian Băcanu (PNL): Remarc, la fel ca Președintele Iohannis, că desființarea Secției Speciale pentru Magistrați bate pasul pe loc
13:55 - Șarpe de un metru descoperit în Parcul Herăstrău, aproape de locul de joacă pentru copii
13:09 - GCS: Numărul de infectări cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore, în creștere
13:02 - INS: Afacerile din comerţul cu amănuntul au crescut în primele şase luni cu 13,4%, în timp ce în luna iunie a fost de 12% faţă de iunie 2020
12:48 - Ambasada SUA din Viena, jefuită. Hoții au furat o piesă în valoare de 700.000 de euro
12:31 - Klaus Iohannis, critici la adresa ministrului Justiției, Stelian Ion: „Nu a găsit calea potrivită pentru desființarea SIIJ” / „Sunt şi alte reforme care au fost promise şi deocamdată auzim că se întâlnesc şi se discută”