Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”

Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
Olimpiu Moruțan, alături de fanii lui FCSB după o partidă disputată pe Arena Națională. Sursa foto: Facebook

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, care l-a luat recent și pe Alexandru Cicâldău, ar fi doar o chestiune de timp. Gigi Becali spune că mutarea încă nu s-a concretizat, dar se așteaptă ca ultimele detalii să fie prefectate duminică.

Galatasaray, pe cale să îl transfere pe Olimpiu Moruțan

Jurnalistul italian Nicolo Schira anunțase că Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray, echipă de care ar fi „fascinat”, și că în calea transferului a mai rămas doar concretizarea unei înțelegeri între clubul din Turcia și FCSB.

„Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu pentru un contract până în 2026 cu Galatasaray SK, care încă nu a ajuns la un acord cu FCSB. Se desfășoară discuții în încercarea de a finaliza afacerea”, a scris Nicolo Schira, pe Twitter.

Ce a spus Gigi Becali

Patronul lui FCSB a recunoscut că transferul încă nu a fost perfectat și că negocierile sunt în desfășurare.

„Nu s-a făcut încă. Negociem. Nu ştiu, probabil că o fi vorbit cu ei, acolo. Probabil or fi luat hotărârea să dea 10 milioane şi atunci au zis: ‘Da, domne’, dăm 10 milioane şi îl facem!’ Mai repede ştiu ei acolo, jurnaliştii, decât noi aici. Probabil că vor face mâine oferta. Încă n-au trimis, dar suntem în contact. Eu am cerut 10 milioane. Ei au zis că 8, că 9. Eu am zis: ‘Domne, fără 10 milioane nu-ldau!’ Şi probabil că au luat hotărârea”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.