Unul din cei mai mari atacanţi francezi ŞOCHEAZĂ! Ce spune despre HOMOSEXUALITATE în lumea fotbalului: În vestiar există mult testosteron, duşuri la comuni… E complicat!

Unul din cei mai mari atacanţi francezi ŞOCHEAZĂ! Ce spune despre HOMOSEXUALITATE în lumea fotbalului: În vestiar există mult testosteron, duşuri la comuni... E complicat!

Unul din cei mai buni atacanţi francezi din prezent, Olivier Giroud, a vorbit despre unul dintre cele mai delicate subiecte din sport.
Fotbalistul a afirmat că este foarte greu să se discute de homosexualitate în lumea fotbalului, arătând că îi susţine pe jucătorii care recunosc acest lucru.

„Este imposibil să spui că eşti homosexual în lumea fotbalului. Înţeleg durerea şi greutăţile cu care se confruntă cei care recunosc acest lucru iar eu sunt foarte tolerant în privinţa acestui aspect. Deşi sunt curcubee şi alte iniţiative pentru a susţine comunitatea gay, încă mai e mult de muncă în ceea ce priveşte toleranţa în fotbal privind homosexualitatea”, a declarat Giroud, potrivit news.ro.

El a abordat şi cazul fostului jucător Thomas Hitzlsperger, care a recunoscut că este homosexual în 2014.
„Când Hitzlsperger a decis să spună adevărul mi-am dat seama că e imposibil să spui că eşti homosexual în fotbalul de azi. În vestiar există mult testosteron, duşuri la comuni… E complicat, dar asta este”, a adăugat Giroud.

Vârfulde 32 de ani evoluează la Chelsea şi este campion mondial cu naţionala Franţei.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”