Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față

Panică la meciul Dinamo - Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
Foto: GSP

În timpul meciului dintre Dinamo și Rapid, mijlocașul central Alexandru Răuță a acuzat probleme serioase de respirație și nu a mai putut continua partida.

Alexandru Răuță, căzut pe teren la meciul Dinamo – Rapid

Totul s-a petrecut la minutul 35. Mijlocașul s-a simțit rău, s-a întins pe gazon și a cerut schimbare.

Răuță respira sacadat și a fost urcat în ambulanță având o mască de oxigen pe față. Jucătorul era conștient. În total, partida a fost întreruptă aproximativ 4 minute, informează GSP.

Jucătorul a ajuns la spital, i s-a făcut un EKG și acum așteaptă rezultatul.

În locul lui Alexandru Răuță a intrat pe teren Cosmin Matei.

Ultima oră
09:52 - Celentano din Las Fierbinţi a primit o ofertă şocantă, în timp ce se plimba pe stradă, în viaţa reală. Actorul de la Pro TV, probleme din cauza personajului
09:49 - Cât costă Revelionul 2022 la Poiana Brașov. Tarifele, comparabile cu cele ale sejururilor în Dubai
09:43 - Gindrovel Dumitra: Putem să răsuflăm oarecum ușurați când vom atinge prin vaccinare o imunitate de până la 95%, deși caracteristicile bolii s-ar putea să pună la grea încercare termenul de imunitate colectivă (VIDEO)
09:19 - Nicolae Ciucă: Suntem în urmă cel puțin cu elaborarea OUG privind stabilirea cadrului de implementare a PNRR (VIDEO)
09:17 - Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern: O să stăbilim liniile de efort pentru perioada următoare astfel încât să avem bugetul pe 2022 finalizat și aprobat până la 24 decembrie (VIDEO)
09:10 - Premierul cere să fie aprobat cât mai curând proiectul privind persoanele cu dizabilități. Nicolae Ciucă: Ne dorim să legiferăm tot ceea ce înseamnă incluziunea și echitatea persoanelor cu dizabilități (VIDEO)
08:57 - Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu și-a dat seama imediat cine se ascunde sub mască (VIDEO)
08:54 - IPS Teodosie respinge certificatul verde pentru accesul în Biserică: „E semnul limpede că începe statul totalitar”
08:38 - Mihai Culeafă (ANPC), pe B1 TV: Acolo unde există respect zero față de consumatori, răspundem cu toleranță zero. Vom intensifica controalele, mai ales că vom începe și Comandamentul de iarnă (VIDEO)
08:34 - Va retrage Guvernul certificatul verde, pe fondul contextului epidemiologic favorabil? Anunțul lui Alexandru Rafila