Pase cu pepeni şi alte năzdrăvănii: Cum arată un grătar atunci când participă națională de rugby a Noii Zeelande! (VIDEO)

Pase cu pepeni şi alte năzdrăvănii: Cum arată un grătar atunci când participă națională de rugby a Noii Zeelande! (VIDEO)

În contextul actualei ediţii a Cupei Mondiale la rugby, aflată în plină desfăşurare, merită revăzut un clip foarte popular pe Facebook care scoate în evidenţă dexteritatea ieşită din comun a naţionalei All Blacks.

Într-un filmuleț care a adunat câteva mii de comentarii, dar și aproape 200.000 de distribuiri, persoanele care au comentat s-au arătat foarte uimite de precizia jucătorilor de rugby din Noua Zeelandă. În filmulețul de aproape un minut, câțiva dintre jucătorii All Blacks  își arată precizia cu mingea de rugby, și nu numai.

Ma’a Nonu, unul dintre cei mai cunoscuți ai echipei de rugby își arată dexteritatea în filmulețul de pe Facebook aruncând un pepene, sau participând la „împachetarea” unui hot-dog într-un mod cu totul şi cu totul special!

Jucătorii echipei de rugby All Blacks își arată precizia

 

This is what happens when you invite the All Blacks to your summer BBQ. Tag a teammate who needs to see this.

Posted by USA Sevens Rugby on Monday, April 27, 2015

Jucătorii All Blacks sunt cunoscuți pentru celebrul cântec dinaintea meciurilor, supranumit Haka, în care aceștia încearcă să își sperie adversarii.