Patinatoarea Kim Yu-Na își donează premiul de la Campionatele Mondiale victimelor cutremurului din Japonia

Patinatoarea Kim Yu-Na își donează premiul de la Campionatele Mondiale victimelor cutremurului din Japonia
Foto: imprinttalk.com

Patinatoarea sud-coreeană Kim Yu-Na, medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de la Moscova, a anunțat că va dona premiul obţinut sâmbătă în cadrul competiției victimelor cutremurului şi tsunamiului din Japonia, informează AFP. Patinatoarea în vârstă de 20 de ani va dona suma de 27.000 de dolari organizaţiei UNICEF, pentru programele de ajutorare a Japoniei.

Kim a obţinut mesalia de argint la Moscova, aurul fiind câştigat de sportiva japoneză Miki Ando, care a declarat că speră ca victoria sa să dea poporului japonez forţa de a merge mai departe.

Anul trecut, Kim a donat 93.500 de dolari victimelor cutremurului din Haiti.

Ultima oră
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei