Patrick Mouratoglou a cedat: Replica pe care i-a dat-o unei românce care l-a acuzat că nu o ajută pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a cedat: Replica pe care i-a dat-o unei românce care l-a acuzat că nu o ajută pe Simona Halep
Foto: Hepta - Zuma Press / Rob Prange

O româncă l-a acuzat pe Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, că nu se implică suficient pentru a o ajuta pe sportivă să-și demonstreze nevinovăția în scandalul de dopaj ce o vizează. Tehnicianul francez a ținut să dea o replică, scrie ProSport.

Răspunsul lui Mouratoglou la acuzația că nu o ajută pe Halep

„Și încă nu vorbiți despre Simona Halep! Este cu adevărat uimitor din partea staff-ului tău, Patrick Mouratoglou!”, a scris Bogdana Stan, pe Twitter.

Patrick Mouratoglou i-a răspuns româncei că a vorbit de mai multe ori despre situația Simonei: „Am făcut-o de atâtea ori!”.

Patrick Mouratoglou, reacție târzie la acuzația de dopaj adusă Simonei Halep

ProSport mai amintește că Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a apărat-o imediat pe sportivă în scandalul de dopaj, dar Patrick Mouratoglou a ieșit public mult mai târziu.

„Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul. Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%”, a reacționat, într-un final, Mouratoglou, pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe