Pep Guardiola, dezvăluire BOMBĂ despre cum se fac transferurile de la Manchester City: Şeicul transferă banii, iar a doua zi creşte puţin preţul petrolului pentru a-şi recupera suma…

Pep Guardiola, dezvăluire BOMBĂ despre cum se fac transferurile de la Manchester City: Şeicul transferă banii, iar a doua zi creşte puţin preţul petrolului pentru a-şi recupera suma...
Foto: Hepta.ro

Președintele lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, a făcut o declarație inedită despre modul în care antrenorul Pep Guardiola, fost tehnician al bavarezilor, acum la Manchester City, acționează atunci când își dorește un transfer de 100 de milioane de euro.

Nemțul a dezvăluit apoi și cum își acoperă șeicul de la City „gaura” financiară.

„Prietenul meu Guardiola (Pep, n.r.) mi-a povestit ce se întâmplă când atunci când vrea să transfere un jucător care costă 100 de milioane de euro. După ce vede câteva videoclipuri cu jucătorul dorit el zboară să-l întâlnească pe şeic şi îi arată înregistrările.

Şeicul transferă banii, iar a doua zi creşte puţin preţul petrolului şi îşi recuperează imediat suma”, a afirmat Uli Hoeness, potrivit hotnews.ro.

Formația britanică a cheltuit în total în mandatul lui Guardiola peste un miliard de euro numai pe transferul de jucători. Antrenorul iberic îi antrenează pe cetățeni din 2016.
Cetățenii nu au adus însă până acum niciun jucător pentru 100 de milioane de euro, cel mai scump transfer fiind cel al lui Kevin de Bruyne de la Wolfsburg, pentru 80 de milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe