Perechea Tecău/Lindstedt s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garos

Perechea Tecău/Lindstedt s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garos

Horia Tecău s-a calificat în sferturile de la Roland Garos alături de Robert Lindstedt. Românul a trecut la dublu de perechea franceză Julien Benneteau/Nicolas Mahut. Cap de serie, Tecău şi Lindstedt au avut nevoie de o oră şi 14 minute pentru a trece mai departe în sferturi.

Perechea românului i-a bătut pe francezi cu 6-2, 6-4, iar în sferturile de finală, Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor întalni perechea Max Mirnâi/Daniel Nestor.

Pentru Tecău, sferturile la dublu de la Roland Garos sunt ultima speranţă, întrucât românul a fost eliminat în turul doi, la dublu-mixt. 

Cei doi vor primi 42.000 de euro pentru calificarea în sferturi.

Tecău şi Lindstedt, în sferturi la Roland Garos

Embed: " />
Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)