Plecarea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid, iminentă. Unde va antrena francezul

Plecarea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid, iminentă. Unde va antrena francezul

Despărțirea lui Zinedine Zidane de Real Madrid este iminentă, susține presa internațională. Mai mult, antrenorul francez și-ar fi găsit deja o nouă echipă.

Deși mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2022, cea de-a doua aventură a lui Zinedine Zidane pe Bernabeu, în calitate de antrenor, se va încheia în curând, din cauza „epuizării fizice și mentale”, scrie presa spaniolă.

Zinedine Zidane, favorit să antreneze Juventus Torino

Noua destinație a lui Zinedine Zidane va fi, cel mai probabil, Juventus Torino. Astfel, fostul internațional francez îlva înlocui pe Andrea Pirlo, care a bifat un sezon ratat în Serie A. De curând, Zidane chiar a recunoscut că „Juventus este o echipă care-i va rămâne mereu în suflet”. Football Italia a anunțat deja că transferul la „Bătrâna Doamnă” este o chestiune de timp.

În calitate de antrenor la Real, Zidane a cucerit 11 trofee: UEFA Champions League (3), Campionatul Mondial al Cluburilor (2), Supercupa Europei (2), La Liga (2), Supercupa Spaniei (2).

Ca fotbalist, Zidane a evoluat la Cannes (1992-1996), Juventus Torino (1996-2001) și Real Madrid (2001-2006). 108 selecții și 31 de goluri are mijlocașul pentru echipa națională a Franței.