Poli Iaşi, nouă gafă: A postat o poză cu Hora Unirii alături de drapelul Andorrei

Poli Iaşi, nouă gafă: A postat o poză cu Hora Unirii alături de drapelul Andorrei
Clubul de fotbal din Iași a postat astăzi, pe Facebook, steagul Andorrei în loc de cel al României într-o postare cu trimitere la Ziua Unirii, sursă foto: Facebook

Clubul de fotbal din Iași a postat astăzi, pe Facebook, steagul Andorrei în loc de cel al României într-o postare cu trimitere la Ziua Unirii.

Politehnica Iași a confundat steagul Andorrei cu cel al României

Deşi gafa a fost taxată imediat de fanii echipei, a durat ceva timp până când cineva a corectat eroarea, anunță ZiaruldeIași.

Poli Iaşi, nouă gafă: A postat o poză cu Hora Unirii alături de drapelul Andorrei, sursă foto: Facebook

Anul trecut, înainte de disputa cu Astra, scor final 3-1, Poli a mai trecut printr-un moment ușor jenant. Jucătorii s-au aşezat greşit, astfel încât dispunerea literelor pe tricourile lor a făcut ca mesajul contra războiului din Ucraina să fie scris de la dreapta la stânga.

Astfel, în loc de îndemnul „Stop war” (în traducere, „Opriţi războiul”), mesajul care s-a putut citit a fost „Raw pots”, care s-ar traduce în „Oale crude”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:30 - Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească
07:18 - Andrew Tate, de după gratii: „România e o țară comunistă”. Când s-a mutat în țara noastră a spus că vrea să trăiască într-o societate în care „corupția este accesibilă tuturor” (VIDEO)
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea