Portugalia vs Polonia la EURO 2016. Cum l-a convins Ronaldo pe Moutinho să participe la loviturile de departajare (VIDEO)

Portugalia vs Polonia la EURO 2016. Cum l-a convins Ronaldo pe Moutinho să participe la loviturile de departajare (VIDEO)

Joao Moutinho a fost încurajat de către Cristiano Ronaldo să execute una dintre loviturile de la 11 metri din meciul în care Portugalia a câștigat în fața Poloniei cu scorul de 5-3, iar momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, arată gsp.ro.

"Hey! Hey! Vino să execuţi, vino să execuţi! Haide, să loveşti bine! Dacă pierdem, asta e! Fii tare, haide, fii tare. Să-i loveşti bine, haide! Totul depinde de Dumnezeu acum", i-a transmis Ronaldo lui Moutinho înainte de momentul tensionat.

Moutinho nu voia să fie printre executanții loviturilor de departajare, însă Ronaldo a insistat și l-a convins să lase superstițiile de o parte.

Cum l-a convins Ronaldo pe Moutinho să participe la loviturile de departajare

#DIRECT_ONE_70kdb5#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)