Premierul l-a felicitat personal pe David Popovici. Nicolae Ciucă: Sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanța obținută se va produce un declic în sportul românesc

Premierul l-a felicitat personal pe David Popovici. Nicolae Ciucă: Sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanța obținută se va produce un declic în sportul românesc
Foto: Facebook @ Nicolae Ionel Ciucă

Prim-ministrul Nicolae Ciucă, liderul PNL, l-a felicitat personal pe David Popovici, dublu campion mondial la natație, și spune că tânărul înotător „este purtătorul de stindard” al generației tinere.

Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu David Popovici: „Sunt convins că se va produce un declic în sportul românesc”

Premierul spune că l-a sfătuit pe tânărul înotător „să rămână același om”.

„M-am bucurat să îi strâng mâna și să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toți mândri. L-am sfătuit să rămână același om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung și mai greu”, a scris Nicolae Ciucă, luni, pe Facebook.

În opinia liberalului, seriozitatea, dorința de a performa, dedicarea și pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generație.

„Seriozitatea, dorința de a performa, dedicarea, dar și pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generație, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generații și sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanța obținută se va produce un declic în sportul românesc. Aprecieri și mulțumiri si pentru antrenorii și părinții, care au ghidat și susținut cariera tânărului sportiv”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Pentru performanța istorică de la Campionatul Mondial de Natație, înotătorul în vârstă de 17 ani a fost recompensat cu 200.000 de euro din Fondul de rezervă al Guvernului.

Urmăriți B1TV.ro și pe