Premierul Republicii Moldova îl felicită pe președintele Ucrainei pentru scorul obținut la parlamentare. Maia Sandu: „Este o mare responsabilitate să primești încrederea atâtor oameni”

Premierul Republicii Moldova îl felicită pe președintele Ucrainei pentru scorul obținut la parlamentare. Maia Sandu: „Este o mare responsabilitate să primești încrederea atâtor oameni”
foto: Facebook

Premierul moldovean Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Zelenski, în condițiile în care partidul noului președinte din Ucraina a obținut un „rezultat covârșitor” la alegerile parlamentare.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS ÎN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI

„Îl felicit pe domnul Președinte Volodymyr Zelensky cu rezultatul covârșitor obținut în alegeri de formațiunea de care este susținut. Este o mare responsabilitate să primești încrederea atâtor oameni și îi doresc domnului Președinte și partidului care îl sprijină multă forță și perseverență în promovarea unei agende reformatoare pentru cetățenii ucraineni”, a scris Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

MARIA GHEORGHIU, PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! A ÎNCEPUT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! VA FI MĂCEL (GALERIE FOTO)

Totodată, primul-ministru din Republica Moldova i-a felicitat și pe ucraineni pentru mobilizare, precum și pentru „votul clar împotriva corupției.

ISPITA A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN! DEZMĂȚ TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 (FOTO)

„Dragi ucraineni, vă felicit pentru mobilizarea de astăzi și votul clar împotriva corupției, un vot acordat schimbării, politicienilor noi, care-și asumă să urmeze doar interesul național”, a adăugat Maia Sandu.

Declarația premierului moldovean vine în contextul în care rezultatelea arată că „Slujitorul Poporului” conduce detașat alegerile legislative din Ucraina, cu 44% din voturile valabile exprimate. Chiar și așa, în aceste condiții, formațiunea nu poate crea o majoritate parlamentară de una singură, astfel că Vladimir Zelenski a chemat Partidul „Vocea” la crearea unei coaliții majoritare. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe