Președintele FRF, de acord cu neconvocarea lui Mutu la națională: Nu este pregătit să joace nici la echipa de club

Președintele FRF, de acord cu neconvocarea lui Mutu la națională: Nu este pregătit să joace nici la echipa de club

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că selecţionerul Victor Piţurcă a luat decizia corectă de a nu-l convoca pe Adrian Mutu pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia, oficialul fiind de părere că atacantul nu este pregătit să joace nici pentru echipa sa de club, Ajaccio.

„Adi Mutu trebuie să înţeleagă un lucru, că peste tot există superiori. Şi pentru el superior este antrenorul, că este Ravanelli sau Piţurcă. El este cel care decide şi este şi responsabil. Jucătorul vine, joacă şi pleacă, dar antrenorul este cel care e ridicat în slăvi sau împuşcat. Potrivit unora, Adi Mutu, la ora actuală, nu este pregătit să joace nici la Ajaccio în totalitate. Deci, probabil că Piţurcă a luat decizia corectă. Dacă Mutu va arăta bine, va face efort şi va marca, sunt convins că Piţurcă îl va selecţiona”, a afirmat Sandu.

Naţionala României va întâlni Ungaria vineri şi Turcia la 10 septembrie, ambele partide urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)