Prima reacție a lui Erdogan, după ce naționala Turciei a fost ținută ore în șir pe aeroportul din Islanda: „Statul și națiunea vor fi…” (VIDEO)

Prima reacție a lui Erdogan, după ce naționala Turciei a fost ținută ore în șir pe aeroportul din Islanda: „Statul și națiunea vor fi...” (VIDEO)
Foto: europe1.fr

Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, a reacționat, după ce jucătorii din naționala de fotbal a „Semilunei” au fost nevoiți să aștepte trei ore pentru încheierea formalităților de pe aeroportul islandez „Keflavik”, potrivit digisport.ro.

Oficialii aeroportului din Islanda ar fi inspectat toate bagajele unul câte unul, invocând măsuri de securitate sporite. Ba mai mult, verificarea actelor a durat mai mult decât una de rutină.

Totodată, turcii au fost extrem de furioşi în momentul în care, la ieşirea din aeroport, Emre Belozoglu, fost jucător la Inter şi Newcastle, a acceptat să acorde un interviu. Printre microfoanele jurnaliştilor apare şi un individ care ţine în mână o perie de toaletă, scrie digisport.ro.

„Este o lipsă de respect faţă de echipa noastră naţională şi este inacceptabil. Statul şi naţiunea vor fi alături de echipa naţională care va da cel mai bun răspuns pe teren”, a spus Ibrahim Kalin, purtătorul de cuvânt al lui Erdogan.