CUTREMUR în FOTBALUL spaniol! Radamel Falcao a fost condamnat pentru FRAUDĂ FISCALĂ! PEDEPSE uriașe riscă și STARURILE de la Barcelona și Real Madrid

CUTREMUR în FOTBALUL spaniol! Radamel Falcao a fost condamnat pentru FRAUDĂ FISCALĂ! PEDEPSE uriașe riscă și STARURILE de la Barcelona și Real Madrid

Internaţionalul columbian Radamel Falcao, actualul căpitan al echipei AS Monaco, a fost condamnat miercuri, în Spania, la plata sumei de 9 milioane euro, precum şi la 16 luni de închisoare, pedeapsă comutată în amendă, pentru fraudă fiscală.

În luna iulie, atacantul a plătit deja fiscului spaniol 8,2 milioane euro, pentru acoperirea sumei solicitate de procurorii spanioli în numele administraţiei fiscale, plus penalităţile pentru întârziere, scrie Agerpres.

Jucătorul sud-american va trebui acum să completeze diferenţa până la suma totală de 9,058 milioane euro. El a primit şi pedeapsă de 16 luni de închisoare, comutată într-o amendă de 96.000 euro.

Atacantul, care a evoluat la Atletico Madrid între 2011 şi 2013, a fost acuzat că s-a folosit de o reţea de societăţi-paravan, cu sediul în străinătate, în special în Insulele Virgine Britanice şi în Irlanda, pentru a ascunde de fisc veniturile legate de exploatarea drepturilor sale de imagine.

În afara lui Falcao, mai mulţi jucători de top au intrat în vizorul fiscul spaniol, printre aceştia numărându-se starurile Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Ultima oră
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)
11:19 - Tratament experimental împotriva COVID-19. Comisia Europeană a semnat un contract privind achiziția de sotrovimab