Radu Banciu, după tragerea la sorți din Liga Campionilor: Juventus nu e PSG, Barcelona nu îi poate fura (VIDEO)

Radu Banciu, după tragerea la sorți din Liga Campionilor: Juventus nu e PSG, Barcelona nu îi poate fura (VIDEO)

Radu Banciu și Dan Bâra au vorbit în ediția de vineri a emisiunii "Unșpe metri" despre rezultatul tragerii de sorți pentru sferturile Ligii Campionilor.

"Nu mă așteptam să nimerească Barcelona cu Juventus și Bayern cu Real. Am adus în discuție ipoteza asta dar tocmai ca ceva imposibil. Deci, echipele considerate favorite vor juca între ele în sferturile de finală.

Bayern Munchen- Real Madrid este un un clasic al Ligii Campionilor, unul din meciurile care s-au desfășurat la cel mai înalt nivel de cele mai multe ori. Este un hit absolut al fotbalului, probabil cel mai mare dintre meciurile care au avut loc pentru că spuneam că Realul cu Barca nu s-au întâlnit în cupele europene. Au toate motivele să speră că de data asta vor juca finala.

Spuneam de Juventus cu Barcelona, am văzut "#hoții între ei". Toată lumea pe rețelele de socializare merge pe ideea asta că Juventus și Barcelona adică hoția întruchipată în fotbalul internațional. Una dintre ele nu va vedea nici semifinale, va fi o dramă ca și în cazul Bayern-Real. (…)

Juventus nu e PSG în sensul că pe Juventus nu îi furi. Nu îi poți fura cum i-ai furat pe PSG. Juventus are alt standind și probabil duce și mâna la buzunar în alt fel.", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, după tragerea la sorți din Liga Campionilor: Juventus nu e PSG, Barcelona nu îi poate fura

#DIRECT_ONE_xx2yvd#

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor programează următoarele meciuri: Juventus-Barcelona, Bayern Munchen- Real Madrid, Leicester- Atletico Madrid și Borussia Dortmund- AS Monaco. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe