Radu Banciu: „Trei dive ale soccer-ului autohton – toți astăzi atinși de COVID, unul mai încăpățânat și mai plin de el ca altul” / „Veste caldă” despre Neymar (VIDEO)

Radu Banciu: „Trei dive ale soccer-ului autohton – toți astăzi atinși de COVID, unul mai încăpățânat și mai plin de el ca altul” / „Veste caldă” despre Neymar (VIDEO)

Moment inedit la „Lumea lui Banciu”, miercuri seară, când Radu Banciu le-a oferit pasionaților de fotbal „o veste caldă” din Franța și i-a anunțat că „Neymar scapă de o sancțiune grea”. Coincidență sau nu, cu câteva secunde înainte, jurnalistul vorbea tot despre fotbal, dar despre cel românesc, care continuă să înregistreze noicazuri de COVID-19.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cum a comentat Radu Banciu cazurile de COVID-19 din fotbalul românesc

„Trei dive ale soccer-ului autohton – toți astăzi atinși de COVID, unul mai încăpățânat și mai plin de el decât altul. Gică Popescu, fostul pușcăriaș, Dan Petrescu și Sorin Cârțu, fotbalul grav atins de COVID, scrie presa de la București. Un număr de 13 membri ai clubului FCSB, fosta Steaua, sunt atinși de COVID”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Cât despre situația celor 13 membri de la FCSB testați pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus, trebuie menționat că printre aceștia se numără și Mihai Stoica, directorul sportiv neoficial al clubului, care deși nu mai figurează ca angajat în acte, a rămas aproape la fel de prezent în viața echipei.

Jurnalistul a oferit publicului „o veste caldă” despre Neymar

Odată încheiat comentariul despre cazurile de COVID-19 din fotbalul românesc, Radu Banciu și-a anunțat telespectatorii „că au venit primele știri”, referindu-se la decizia luată de forul fotbalistic francez cu privire la Neymar, care a fost eliminat în derby-ul dintre PSG și Marseille, după ce l-a lovit pe Alvaro Gomez, despre care susținea că i-ar fi adresat niște insulte rasiste – la rândul său, brazilianul a fost acuzat de remarci homofobe referitoare la jucătorul lui OM.

„Hopa! Hai că au venit primele știri. Este o veste caldă. Cei care ne urmăresc de pe la canalele de sport, ăia care scriu repede știrile pe online, uite, să caște urechile. Neymar scapă de o sancțiune grea. Ia, să vedem – evident, știam cu toții – cât a luat Neymar. A primit două etape de suspendare și un meci cu amânare – adică, asta ce înseamnă, stă două meciuri și în al treilea poate să joace, dar dacă ia un cartonaș galben urmează ca în meciul al patrulea să stea. E clar, cazul este pe rol, s-a deschis așadar o anchetă. Evident, că în cazul acesta, în aceste zile, nu se poate lua o decizie atât de repede. Astăzi sunt sancționați doar cei cinci jucători care au primit cartonaș roșu duminică”, a adăugat Radu Banciu.