Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”

Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Rapid București a reușit să treacă de dubla cu Krim Ljubljana după un retur de poveste la București, iar handbalistele lui Kim Rasmussen exultă după calificarea istorică în sferturile Ligii Campionilor, acolo unde România va avea în premieră două echipe.

Rapid, campioana en-titre a României, o va înfrunta în sferturile Ligii pe Vipers Kristiansund, deținătoarea trofeului, iar CSM București, actualul lider din campionatul românesc, va da peste Esbjerg, echipă la care evoluează Nora Mork și Henny Reistad, golgheterul, respectiv MVP-ul Euro 2022, competiție pe care cele două handbaliste au câștigat-o cu naționala Norvegiei.

„Cred că performanța este una mare pentru România”, spune rapidista Denisa Șandru

Denisa Șandru, unul dintre superportarii Rapidului, speră că ambele echipe românești vor ajunge în Final Four-ul Ligii Campionilor.

„Pentru noi este o performanță. Le mulțumim suporterilor că au pus foarte multă presiune pe adversare. Ne-au împins de la spate și am reușit să sărbătorim împreună! Satisfacția este enormă și pentru aceste momente luptăm. Vom întâlni o echipă foarte puternică (n.r. Vipers Kristansand), dar la acest nivel toate echipele sunt puternice și fiecare are șansa ei (…). Ne dorim din tot sufletul să ajungem în Final Four. Cred că performanța este una mare pentru România și vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”, a declarat Denisa Șandru, citată de GSP.ro.

Jennifer Gutierrez, extrema Rapidului, s-a arătat „extrem de fericită”.

„Sunt extrem de fericită și vreau să-mi felicit toate colegele pentru succesul de azi. Am făcut un joc foarte bun și nu am încetat niciodată să nu credem într-o victorie la 6 goluri diferență. Nu pot să descriu în cuvinte această calificare, mi-am dorit-o enorm. Categoric resimt și oboseală pentru că fetele de la Krim au jucătoare foarte bune și trebuia să fim concentrate în cele 60 de minute. Aș spune că a fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră”, a declarat handbalista spaniolă, citată de GSP.

Urmăriți B1TV.ro și pe