Răzvan Lucescu a RĂBUFNIT în direct la TV: ‘N-au vrut decât să ne F…!’ (VIDEO)

Răzvan Lucescu a RĂBUFNIT în direct la TV: 'N-au vrut decât să ne F...!' (VIDEO)
Foto: Hepta.ro

Antrenorul român Răzvan Lucescu a fost extrem de nervos, chiar dacă echipa sa, PAOK, s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei Greciei.

PAOK a marcat golul decisiv din penalty în ultimul minut al prelungirilor din returul cu Panionios (scor 4-2), iar tehnicianul a izbucnit la finalul partidei.

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit mai întâi la interviul acordat imediat după meci, la Cosmote TV, televiziunea care a transmis partida, iar apoi, la conferința de presă.

Antrenorul a șocat la scurta discuție în engleză cu reporterul Cosmote.

„Pe de-o parte, PAOK, o echipă care a jucat fotbal și s-a concentrat numai la joc. Pe de alta, Panionios, care nu voia decât să tragă de timp și să ne f… („They were trying to fuck us”, n.r.)! E o rușine!
Ni s-au refuzat trei penaltyuri, adversarii au scăpat de două eliminări și au simulat permanent. Ne-au lovit și tot ei au stat pe jos peste 25 de minute”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Tehnicianul român riscă să primească, după această declaraţie agresivă, o amendă drastică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: a-sports / Youtube)

La conferința de presă, Lucescu Jr. continuat acuzele.
„Au îndrăznit să facă show la sfârșit? E o rușine! E un circ, nu are nicio legătură cu fotbalul”, a tunat antrenorul român, suferând că federația greacă nu vede cu ochi buni un eventual dublu succes al lui PAOK în cupă și campionat: „Nimeni nu vrea la Atena să învingem, nu acceptă!”.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort