Răzvan Marin, curtat de un nou club din primele cinci campionate ale Europei. Care ar putea fi următoarea destinație pentru internaționalul român

Răzvan Marin, curtat de un nou club din primele cinci campionate ale Europei. Care ar putea fi următoarea destinație pentru internaționalul român
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Luigi Canu

Răzvan Marin a devenit un om de bază la Cagliari, pentru care a început ca titular inclusiv în deplasarea la Milano din weekend, 0-0 vs AC Milan, și este curtat de mai multe cluburi de pe continent. În prezent, actuala sa echipă este pe 16 în Serie A și s-a salvat din punct de vedere matematic de la o eventuală retrogradare în a doua divizie a fotbalului italian.

Olympique Lyonnais din Franța, interesată de internaționalul român Răzvan Marin

În vârstă de 24 de ani, Răzvan Marin a fost împrumutat de Cagliari de la Ajax, unde nu a prea jucat. Chiar și așa, românul s-a simțit foarte bine la formația sardă, fiind unul dintre cei mai buni din echipă, și s-a aflat că este dorit de AS Roma. Totuși, nu numai „capitolinii” îl vor, ci și Olympique Lyon.

PC Soccer Management, agenția care îl impresariază pe mijocașul crescut de Viitorul, a dezvăluit că formația franceză a fost interesată să îl transfere pe Răzvan Marin, transmite ProSport. Firma deținută de Pietro Chiodi a oferit un răspuns neașteptat la o întrebare primită pe Instagram.

Întrebarea suna în felul următor: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent”.

Replica PC Soccer Management a fost: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”.