Reacţia lui Gică Hagi după ce Ianis a marcat un gol FABULOS, direct din corner (VIDEO)

Reacţia lui Gică Hagi după ce Ianis a marcat un gol FABULOS, direct din corner (VIDEO)

Naţionala U21 de fotbal a României este la un pas de calificarea la Euro 2019.
„Tricolorii” mici au bătut principalele contracandidate la calificare în decurs de câteva zile: 2-1 în Portugalia şi 2-0 cu Bosnia pe teren propriu.
România are acum 19 puncte în grupă, la fel ca Bosnia, care are însă un meci în plus disputat.

Golul de 2-0 în fața Bosniei a fost unul fabulos, marcat de Ianis Hagi direct din corner. Execuţia fiului „Regelui” se pare însă că nu a fost întâmplătoare.

„Din prima repriză m-am gândit să dau la poartă din corner, dar am așteptat vântul. În repriza secundă am știut că vântul e de partea mea”, a spus Ianis Hagi, după meci.

Potrivit sport.ro, Gheorghe Hagi și-a pus mâinile în cap când a văzut reușita lui Ianis, în timp ce mama jucătorului a aplaudat golul superb.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: Youtube)

Ultima oră
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul
21:15 - Mircea Geoană: NATO a făcut un apel și pentru retragerea trupelor rusești din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud, respectiv Crimeea și Donbas. Prezența militară rusească, împotriva voinței țărilor respective (VIDEO)