REVOLUŢIA ROŞ-ALBASTRĂ! Proteste de amploare în aproape toată ţara, pentru susţinerea Stelei: "Ieşim în stradă în 35 de judeţe!"

REVOLUŢIA ROŞ-ALBASTRĂ! Proteste de amploare în aproape toată ţara, pentru susţinerea Stelei: "Ieşim în stradă în 35 de judeţe!"
foto: Fanatik

În decembrie 2016, Curtea de Apel București a hotărât că doar Armata va putea folosi numele Steaua, care vare rămâne și cu sigla. Războiul între CSA și Steaua lui Becali a înfuriat însă fanii roș-albaștri, care s-au organizat și vor ieși sâmbătă să protesteze în toate județele din țară.

"Steaua nu moare, nu dispare, nu se clonează! Dreptate pentru Steaua!", cer inițiatorii protestului. Vrem doar rămânerea actualei echipe Steaua București în liga 1 nu ținem nici cu CSA nici cu FCSB. NE dorim să nu moară FOTBALUL ROMÂNESC și de aceea ieșim în stradă în 35 de județe", a declarat pentru Ora de Sibiu, Ștefan Lungu, organizatorul protestului de la Sibiu, informează observator.tv.

"MApN, CSA și Ministerul Justiției trebuie să asculte și voia majorității steliste. Ei trebuie să înțeleagă că nu se războiesc doar cu Gigi Becali, ci cu majoritatea covârșitoare a suporterilor steliști. Majoritatea e de partea echipei lui Gigi Becali. Protestele vor avea la bază o petiție legată de tot ce înseamnă echipa de fotbal Steaua. Aceste petiții vor fi semnate de participanții în stradă, vor fi înaintate la prefect și vom cere prefecților ca în decurs de două săptămâni să prezinte organizatorilor confirmarea faptului că au fost recepționate de prim-ministru, ministrul Apărării Naționale și Justiției", a spus Cătălin Biriș, originar din Târgu Mureș, care lucrează în Anglia, coordonatorul mitingului steliștilor la nivel național.

"Formaţia va rămâne Steaua în vecii vecilor. Schimbăm numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea câştig de cauză. Dacă nu, se va numi Sport, dar va fi tot Steaua. Istoria şi palmaresul nu ni le poate lua nimeni. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel", a afirmat Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe