România, reprezentată la Jocurile Gay 2018 de la Paris! Povestea de film a portdrapelului: ”Am trăit cu un diplomat canadian. Acum sunt cu un funcționar din Ministerul de Interne al Franței”

România, reprezentată la Jocurile Gay 2018 de la Paris! Povestea de film a portdrapelului: ”Am trăit cu un diplomat canadian. Acum sunt cu un funcționar din Ministerul de Interne al Franței”

România participă anul acesta cu șase sportivi la Jocurile Gay 2018 de la Paris.

Portdrapelul țării noastre, Daniel Munteanu, are o poveste demnă de film.

Plecat din Galați, bărbatul în vârstă de 43 de ani locuiește de 15 ani la Paris.

Și-a terminat studiile în medicină biologică, meserie pe care o și practică în capitala Franței, și vorbește mereu deschis despre orientarea sa sexuală.

Și-a dat seama mai demult că nu este ca toți ceilalți, dar prima experiență cu un bărbat a avut-o în 1995.

De atunci a avut mai mulți parteneri, unii dintre ei cu funcții foarte mari.

“În perioada 1999-2001 am stat împreună cu un diplomat canadian”, a declarat Daniel Munteanu pentru Libertatea.

Acum, acesta trăiește o poveste de iubire cu un funcționar din Ministerul de Interne al Franței.

Daniel Munteanueste pasionat de alegare și face parte din clubul ‘Front Runners Paris’,care este afiliat la ‘Front Runners New York’, organizație internațională LGBT.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”