România și Georgia vor găzdui în 2023 EURO U21!

România și Georgia vor găzdui în 2023 EURO U21!
Noul stadion din Ghencea / Foto: CSA Steaua

România va găzdui împreună cu Georgia Campionatul European de tineret în2023. Noile stadioane din București au reprezentat principalul atuu al țării noastre.

Stadionul Steaua este gata, iar cel din Giulești pe ultima sută, urmând să fie inaugurată în primăvară. De asemenea, printre noile arene din Capitală care pot găzdui meciuri se numără și Arcul de Triumf. Arena Națională este cel mai mare stadion din România, cu o capacitate de peste 50.000 de locuri.

EURO 2023 ar fi al treilea turneu consecutiv pentru România U21

EURO U21 din 2021 va fi organizat în Ungaria și Slovenia. Campionatul european se orgnizează din 2 în 2 ani. Cu Adi Mutu pe bancă, „tricolorii” au reușit să bifeze cea de-a doua calificare consecutivă, o performanță fără precedent.Romania U21 își afla adversarele de la Campionatul European 2021 pe data de 10 decembrie, dupătragerea la sorți de la Nyon.

La EURO 2023 se vor decide 4 echipe participante pentru Jocurile Olimpice din 2024.

Ultima oră
20:23 - Cinci persoane au ajuns la spital după un accident între un autoturism și un TIR, în județul Cluj. Un bărbat a fost rănit grav
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”