"RUȘINEA SPORTULUI ROMÂNESC". Gabriela Szabo și Monica Iagăr, ÎN RĂZBOI: S-a DOPAT! Unde am fost și unde am ajuns

"RUȘINEA SPORTULUI ROMÂNESC". Gabriela Szabo și Monica Iagăr, ÎN RĂZBOI: S-a DOPAT! Unde am fost și unde am ajuns

Gabriela Szabo a luat foc la aflarea veștii că fosta atletă Monica Iagăr a fost numită la conducerea interimară a Clubului Sportiv Dinamo.

Multipla campioană olimpică a declarat despre fosta sa colegă că este “rușinea sportului românesc”, din cauza problemelor de dopaj şi comportament ale ei.

LA eMAG, SUPER REDUCERILE CONTINUĂ ȘI DUPĂ BLACK FRIDAY: Intră AICI să găsești cele mai bune prețuri la ORICE îți dorești

"Rușinea Sportului Românesc! Fosta sportiva cu probleme de dopaj și comportament numita de Ministerul de Interne, sa conducă clubul Dinamo!

Doamne ce am fost o data in sport și ce am ajuns!

Sistemul nostru este bolnav! Nu cred ca se va vindeca.

Monica Iagăr este noul președinte interimar al CS Dinamo. Când sunt programate alegerile

Fosta atletă Monica Iagăr, în vârstă de 43 de ani, va ocupa, de vineri, funcţia de preşedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo. George Cosac şi-a încheiat joi mandatul, după ce i-a expirat împuternicirea primită în 2015, informează Mediafax.

În noiembrie 2015, fostul jucător de tenis George Cosac a fost împuternicit de ministrul Afacerilor Interne să ocupe funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, după ce Elisabeta Lipă a preluat conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Născută la Sighetu Marmaţiei, la 2 aprilie 1973, Monica Iagăr şi-a făcut debutul internaţional în 1995, iar în un an mai târziu a fost suspendată şase luni pentru dopaj. În 2008, a devenit campioană europeană la săritura în înălţime, atât în sală, cât şi în aer liber. La Jocurile Olimpice din 2004, a încheiat pe locul 8 în finala din proba de săritură în înălţime. Recordul personal a fost de 2.02 metri.

Alegerea noului preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo va avea loc pe 14 decembrie",a scris aceasta pe Facebook.

Gabriela Szabo a pierdut de curând și duelul cu Mihai Covaliu, fostul scrimer câștigând șefia COSR. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe