Ryan Giggs, legenda echipei Manchester United, judecat pentru violenţe împotriva fostei partenere. A bătut-o și a aruncat-o goală din hotel

Ryan Giggs, legenda echipei Manchester United, judecat pentru violenţe împotriva fostei partenere. A bătut-o și a aruncat-o goală din hotel
Foto: captura video.

Legendarul fotbalist de la Manchester United și fostul antrenor din Țara Galilor Ryan Giggs riscă să primească o pedeapsă dură pentru acțiunile sale.

Giggs a apărut în instanță sub acuzația de violență fizică și psihică asupra fostei sale iubite, Kate Greville. Campionul neagă toate acuzațiile, scrie The Sun.

Potrivit sursei citate, femeia a vrut să rupă o relație toxică cu legendarul fotbalist, care o ataca și o bătea sistematic. Kate îl acuză și de control coercitiv și amenințări. De asemenea, în timpul procesului a reieșit că Giggs a amenințat-o că va trimite prietenilor fotografii intime ale femeii dacă ea nu îl va asculta.

Ex-partenera lui Giggs, victima violenței

Sora lui Greville, Emma, ​​a suferit și ea. Ea a încercat să intervină în conflict, pentru care Giggs a lovit-o cu un cot în falcă. Când cuplul se relaxa la hotelul Stafford din Londra, Kate și-a acuzat iubitul de flirt, iar el a răspuns dându-i cu piciorul în spate și aruncând-o afară din cameră, goală.

Femeia a fost supusă violenței din decembrie 2017 până în noiembrie 2020.  Greville are 38 de ani și a trăit „o perioadă de ciclu nesfârșit de abuz emoțional și fizic”. Antrenorul însuși susține că aceasta este o minciună și nu și-a jignit niciodată iubita, dar instanța va continua să examineze acest caz.

Ryan Giggs a ajuns la academia celor de la Manchester United în 1987, pe când avea 14 ani, iar în 1991 a debutat în Premier League, într-un meci cu Everton.

De-a lungul carierei, Giggs a jucat, în total, 963 de meciuri şi a marcat 168 de goluri pentru Manchester United, alături de care a câştigat 35 de trofee, printre care 13 titluri de campion al Angliei şi două Ligi ale Campionilor, potrivit Prosport.

Ultima dată antrenor secund, în mandatul olandezului Louis Van Gaal, Ryan Giggs şi-a încheiat pe cale amiabilă înţelegerea, scadentă în 2017, cu Manchester United.

Urmăriți B1TV.ro și pe