Samuel Eto`o, filmat când a lovit un bărbat cu piciorul în plină figură, după optimea dintre Brazilia și Coreea de Sud de la Cupa Mondială din Qatar (VIDEO)

Samuel Eto`o, filmat când a lovit un bărbat cu piciorul în plină figură, după optimea dintre Brazilia și Coreea de Sud de la Cupa Mondială din Qatar (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Bestimage / JB Autissier

Fostul mare fotbalist Samuel Eto`o a lovit cu piciorul în plină figură un bărbat care încerca să îl filmeze, arată imaginile surprinse în afara Stadionului 974 din Doha, acolo unde Brazilia tocmai o învinsese clar pe Coreea de Sud în faza optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar.

Samuel Eto`o, filmat când a lovit un bărbat cu piciorul în plină figură

Imaginile distribuite pe rețelele sociale arată mai multe persoane încercând să se imortalizeze alături de fostul internațional camerunez, care își croia drum printre ei.

La un moment dat, Samuel Eto`o și-a pierdut cumpătul și a avut o reacție nervoasă la adresa unui bărbat, care încerca să îl filmeze.

Mai multe persoane au intervenit pentru a aplana conflictul și părea că situația s-a liniștit, însă la un moment dat fostul mare atacant – care a evoluat la echipe ca Barcelona, Chelsea sau Inter Milano – l-a lovit cu piciorul în plină figură pe bărbatul respectiv.

Este neclar ce a provocat furia lui Samuel Eto`o.

Potrivit La Opinion, camerunezul a fost întrebat de reporteri ce s-a întâmplat, dar „își ieșise din minți” și a fost escortat de agenții de pază, transmite Daily Mail.

Cu o oră înainte de incident, Samuel Eto`o fusese fotografiat în Stadionul 974, alături de Chad Johnson, fost jucător din NFL, la partida dintre Brazilia și Coreea de Sud, scor final 4-1.

El venise în Qatar în primul rând pentru a urmări partidele Camerunului, dar selecționata țării sale nu a reușit să treacă de grupe, deși în ultima etapă obținuse o victorie nesperată împotriva Braziliei.

Samuel Eto`o s-a retras din fotbal în 2019, după o perioadă petrecută la clubul qatarez Qatar SC.

Urmăriți B1TV.ro și pe