Sancțiune drastică pentru cei cinci fani dinamoviști care au invadat terenul la partida cu FCSB. Dinamo riscă să joace zece meciuri fără suporteri

Sancțiune drastică pentru cei cinci fani dinamoviști care au invadat terenul la partida cu FCSB. Dinamo riscă să joace zece meciuri fără suporteri
Foto: Digi24

Dinamo a pierdut în fața echipei antrenată de Laurențiu Reghecamf după zece meciuri de invincibilitate, iar înfrângerea nu este singurul lucru care o poate costa scump din partida cu roș-albaștrii.

Cinci suporteri au reușit să sară gardul de protecție și să pătrundă pe teren, unul dintre aceștia fiind chiar liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elias Bucurică.

Gestul fanilor dinamoviști este inexplicabil, mai ales că au pătruns într-un moment destul de bun pentru echipa lor, iar acest lucru a fost comentat și de antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, la finalul partidei.

Cei cinci suporteri care au intrat pe teren au fost sancționați cu câte o mie de lei amendă și au interzis să intre pe stadion timp de un an, scrie Mediafax.

În plus, Dinamo poate fi sancționată destul de drastic, riscând să joace chiar fără suporteri, clubul fiind considerat responsabil de comportamentul fanilor.

”Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă şi/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri”. Prin comportament neregulamentar, printre altele, se înţelege şi pătrunderea suporterilor pe terenul de joc, potrivit ProSport.