Scandal după CSM vs Rapid, echipele românești de Champions League din handbalul feminin. Rapid: Rușine organizatorilor pentru toate mizeriile! Ați arătat o lipsă totală de respect

Scandal după CSM vs Rapid, echipele românești de Champions League din handbalul feminin. Rapid: Rușine organizatorilor pentru toate mizeriile! Ați arătat o lipsă totală de respect

CSM București a învins-o pe Rapid la handbal feminin, scor 27-26, și a făcut un pas extrem de important spre titlul de campioană, însă clubul giuleștean i-a criticat pe organizatori „pentru toate mizeriile” și le-a reproșat că ar fi „arătat o lipsă totală de respect”.

Scandal după meciul de handbal feminin dintre Rapid și CSM București

Spectacolul reușit în teren de cele două echipe de Champions League din handbalul feminin românesc a fost marcat de acuzațiile pe care le lansează oficialii lui Rapid, care le-au adus mai multe reproșuri organizatorilor, inclusiv că ar fi „cumpărat mii de vuvuzele” în încercarea de a domina fundalul sonor sau că ar fi anunțat „sold out în mai puțin de 24 de ore” cu toate că „în sală au fost sute de locuri libere”.

„Felicitări CSM pentru victorie, rușine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi! Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere”, a scris clubul Rapid, pe Facebook.

Reprezentanții campioanei en-titre din „Liga Florilor” reclamă „o lipsă totală de respect”.

„Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, facând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu!”, spune clubul giuleștean.

Rapid a condamnat și decizia de a cumpăra „mii de vuvuzele”.

„Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse”, mai spune Rapid.

„Ați strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate ați putut aduna în voi! Ați câștigat, probabil, și titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!”, se mai arată în aceeași postare.

Urmăriți B1TV.ro și pe