Scandal în Liga I după derby-ul „Craiovelor”, FCU – CSU 1-2. Adrian Mititelu, atac la Istvan Kovacs

Scandal în Liga I după derby-ul Craiovelor, FCU - CSU 1-2. Adrian Mititelu, atac la Istvan Kovacs
Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Curtea de Apel Craiova a decis în favoarea lui.

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU, s-a dezlănţuit la adresa arbitrajului, după derby-ul „Craiovelor”, câştigat de rivala din oraş cu 2-1.

Într-un mesaj postat pe Facebook, omul de afaceri îl atacă pe Istvan Kovacs, arbitrul meciului, din cauza fazei din minutul 45, când a dictat penalty în mod eronat pentru oaspeți. Mititelu îi reproșează lui Kovacs că nu a apelat la arbitrajul video și susține că acesta ar fi fost informat din camera VAR că nu ar fi fost penalty.

Mititelu spune că n-a fost penalty

Conform lui Adrian Mititelu, arbitrul din camera VAR l-a atenționat pe Kovacs despre momentul controversat al meciului, faza penalty-ului marcat de Sergiu Hanca în minutul 45+2. U Craiova 1948 a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2.

Viciere de rezultat. Lucrurile se complică. Dețin informația că arbitrul VAR (n.r. – Cătălin Popa) i-a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare, nu a fost penalty! Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu.

A contat egolul lui, orgoliul lui. Dacă VAR-ul spune că nu e penalty, ce mai putem spune? Dacă nici de VAR nu ascultă? Înainte mai era de înțeles, că puteai spune că a fost o fază grea, că nu a văzut, dar acum? Informația este 100% reală, credeți-mă.

Dacă vedea faza, trebuia să anuleze penaltyul. Marele arbitru care merge în Qatar și care e lăudat de toată lumea. I s-a urcat la cap”, a spus Mititelu şi la Pro Arena.

Urmăriți B1TV.ro și pe