Scandal uriaş în Germania după ce un fotbalist de top s-a costumat de Halloween în arab care plasează bombe (FOTO)

Scandal uriaş în Germania după ce un fotbalist de top s-a costumat de Halloween în arab care plasează bombe (FOTO)

Rafinha, fundaşul brazilian al celor de la Bayern Munchen, este ţinta unor critici vehemente după ce a ales de Halloween să se costumeze precum un arab care plasează bombe.

Imaginile de la petrecerea de la Halloween au fost postate pe Twitter chiar de canalul oficial al celor de la Bayern Munchen.

Astfel se poate observa că brazilianul a apărut îmbrăcat într-un costum pe care îl poartă în mod tradiţional şeicii arabi. În plus, acesta avea o mustaţă falsă şi ochelari negri la ochi, ţinea în braţe un colet cu o etichetă roşie pe care scria „Vorsicht” (Atenţie), ca şi cum ar fi fost vorba de o bombă, conform Digisport.

În urma criticilor primite în mediul online, Rafinha şi-a cerut scuze public faţă de cei care s-au simţit jigniţi de costumaţia sa.

„Halloween-ul este o sărbătoare care generează frică, cu costume exagerate. Nu a fost intenţia mea să irit sau să rănesc sentimentele cuiva cu deghizarea mea”, a afirmat Rafinha.

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome