Scaunul lui Dică se clatină după rușinea de la Silkeborg / Meciul cu Petrolul este decisiv

Scaunul lui Dică se clatină după rușinea de la Silkeborg / Meciul cu Petrolul este decisiv
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, are zilele numărate în funcția de tehnician al roș-albaștrilor după eșecul categoric suferit aseră, scor 0-5, în grupele Conference League.

Cu nouă oameni de bază lăsați la București, pentru a se odihni în vederea meciurilor din întrecerea internă, FCSB nu i-a putut ține piept lui Silkeborg, într-o partidă în care reprezentanta României nu a contat în joc.

După această rușine din Danemarca, dar analizând și rezultatele mediocre din SuperLiga, Nicolae Dică poate fi în orice moment demis de la cârma echipei, iar meciul din finalul acestei săptămâni, cu Petrolul, poate fi decisiv pentru viitorul său la echipa patronată de Gigi Becali.

Nicolae Dică, la un pas de a fi schimbat de la FCSB

Nicolae Dică a fost numit în funcția de antrenor principal la FCSB în această vară, după ce Toni Petrea, fostul tehnician, a luat decizia de a demisiona.

Agentul de jucători, Victor Becali, este de părere că soarta lui Nicolae Dică poate fi decisă în funcție de rezultatul pe care roș-albaștrii îl vor înregistra în meciul cu Petrolul, care va avea loc duminică, de la ora ora 21:30, pe stadionul Ilie Oană. Acesta este de părere că în cazul unui rezultat nefavorabil Dică va fi cel mai probabil demis.

În plus, Victor Becali consideră că strategia gândită în ceea ce privește meciurile din Conference League este una bună, fâcând chiar o paralelă cu cazul naționalei Bosniei, care a decis să odihnească anumiți titulari.

„Păi, naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă (n.r. întrebat fiind ce se întâmplă cu Nicolae Dică în cazul în care FCSB va pierde partida de la Ploiești, împotriva Petrolului). Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: «Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată»”, a afirmat Victor Becali pentru Sport Total FM

Urmăriți B1TV.ro și pe