Scene de neuitat în Liga I. Un jucător imită gestul făcut de Iniesta la ultimul meci jucat pentru Barcelona (FOTO, VIDEO)

Scene de neuitat în Liga I. Un jucător imită gestul făcut de Iniesta la ultimul meci jucat pentru Barcelona (FOTO, VIDEO)

Sărbătoare la Mediaş după ce echipa de fotbal din localitate, Gaz Metan, a reuşit să se salveze de la retrogradarea din Liga I.
Imediat după meciul câştigat cu 3-0 în faţa lui Juventus Colentina, mijlocaşul luxemburghez David Caiado a oferit un moment de neuitat.

El şi-a luat o sticlă cu bere, s-a aşezat la mijlocul terenului şi şi-a făcut un selfie, reuşindastfel, cu sau fără intenţie, să îl imite pe legendarul Andres Iniesta de la Barcelona.

Contractul lui Caiado cu cei din Mediaş expiră în această vară şi nu se ştie dacă mijlocaşul va semna prelungirea, în condiţiile în care este dorit de Vitoria Setubal, notează telekomsport.ro.

Imaginile filmate aduc aminte de ultima partidă pe care jucat-o Iniesta pe Camp Nou. Fotbalistul spaniol a fost atunci surprins singur, la mijlocul terenului, în timp ce-şi făcea un selfie cu stadionul gol.

(Foto: ro.pinterest.com)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:07 - Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură de imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”
23:07 - Pandemia de COVID a scăpat de sub control în Turcia, avertizează medicii
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate